Palvelut

LOUHI ON MONIPUOLISTEN TAPAHTUMIEN NÄYTTÄMÖ

Louhi sopii mainiosti myös Tyhy- ja Tykypäivien venuuksi. Nauti luonnon rauhasta, lisää energiaa päivään upean sauna- ja spaosaston kautta. Monipuoliset aktiviteettimahdollisuudet eri vuodenaikoina.

Allasosasto
Rentouttava Sauna ja Spa

Tervetuloa viihtymään ja rentoutumaan ylelliseen sauna- ja spa-osastoomme! Olemme omistautuneet tarjoamaan vieraillemme unohtumattomia hetkiä, joissa voi nauttia laatuaikaa ja löytää täydellisen rentoutumisen tunnelman. Voit uppoutua pehmeisiin löylyihin ja antaa kehosi ja mielesi rentoutua. Oheisissa kokoustiloissamme järjestyy monenlaisia tapahtumia yrityksille ja ryhmille. Olipa kyseessä sitten työpaja, kokous tai juhlatilaisuus, voimme räätälöidä tilaisuuden tarpeidesi mukaan ja varmistaa, että kaikki sujuu saumattomasti ja ammattimaisesti.

Upean luonnon ympäröimänä

Tervetuloa Huhmarin idylliseen ympäristöön, missä luonto tarjoaa upeat puitteet monipuolisiin aktiviteetteihin ympäri vuoden! Olipa suosikkisi sitten seikkailullinen talvipäivä lumisilla rinteillä tai rentouttava kesäpäivä järvimaisemien keskellä, meillä on jotain jokaiseen makuun. Huhmarin ympäristössä on jotain kaikille, oli sitten kyseessä aktiivinen lomailu tai rentoutuminen luonnon keskellä. Tule tutustumaan ja löytämään omat suosikkisi tästä upeasta ympäristöstä ympäri vuoden!

river, fisherman, dawn-8039447.jpg
Järven äärellä

Kesäisin voit nauttia järvivedestä ja rentoutua kalastamalla tai vesihiihtäen. Patikointi ja pyöräily ovat loistavia tapoja tutustua ympäröivään luontoon ja nauttia raikkaasta ilmasta. Voit myös vain rentoutua rannalla auringonpaisteessa tai lähteä seikkailulle meloen tai veneillen läheisille saarille.

trees, snow, winter-7646958.jpg
Monipuoliset harrastemahdollisuudet useana eri vuodenaikana

Talvisin lumisten metsien ja järvien ympäröimänä voit harrastaa hiihtoa, lumikenkäilyä tai vaikkapa moottorikelkkailua.