Lumoava harvinaisuus Juhlatila Louhi

Tervetuloa tutustumaan ainutlaatuiseen Juhlatila Louhiin! Tämä harvinaisuus tarjoaa upeat SPA-, ravintola- ja kokoustilat, jotka sijaitsevat Pohjois-Karjalan henkeäsalpaavissa maisemissa lähellä Höytiäisen kimmeltävää järveä sekä sotahistoriallista muistomerkkiä Huhmarisvaaran tykkiasemaa.

SPA-tilat

Juhlatila Louhista löytyy upeat SPA-tilat, jotka tarjoavat rentoutumisen ja hemmottelun täydellisen yhdistelmän. Voit nauttia porealtaista, saunan lämmöstä ja erilaisista hierontapalveluista. SPA-tilojen rauhallinen ja harmoninen tunnelma tarjoaa täydellisen paikan rentoutumiseen ja arjen kiireiden unohtamiseen.

Ravintolatilat

Juhlatila Louhista löytyy myös upeat ravintolatilat, joissa voit nauttia herkullisista ruoista ja juomista. Ravintolassa tarjoillaan paikallisia herkkuja ja kansainvälisiä makuelämyksiä. Voit valita à la carte -listalta tai nauttia maistuvan menun, joka on suunniteltu erityisesti tilaisuuteesi sopivaksi. Ravintolatilat tarjoavat viihtyisän ja tyylikkään ympäristön ruokailuun ja seurusteluun.

Kokoustilat

Juhlatila Louhista löytyy myös modernit ja viihtyisät kokoustilat, jotka soveltuvat erilaisiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin. Kokoustiloissa on nykyaikainen teknologia ja tarvittavat varusteet, jotta kokouksesi tai tapahtumasi sujuu mutkattomasti. Voit järjestää kokouksen, seminaarin, koulutuksen tai vaikka yritystapahtuman Juhlatila Louhissa. Maisemien kauneus ja rauha luovat inspiroivan ympäristön onnistuneelle tapahtumalle.

Tervetuloa viettämään ikimuistoisia hetkiä Juhlatila Louhiin! Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen elämyksen upeissa maisemissa, laadukkaissa tiloissa ja ystävällisessä palvelussa. Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä tilaisuutesi juuri sinun toiveidesi mukaiseksi.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *