Esittely

rAVINTOLATILA

Louhen Ravintolatilassa järjestyvät juhlatilaisuudet istuen jopa 80 henkilölle. Ainutlaatuinen paikka tarjoaa mielettömät puitteet mitä erilaisimpiin tilaisuuksiin. Ravintolatilaan kuuluu myös kivetty terassi, joka tuo keäsisin lisätilaa sekä tarjoaa mahdollisuuden nauttia henkeäsalpaavista maisemista ja ympäröivästä luonosta.

Sauna- & kokoustila

juhatila Louhen Kokous- ja Spa-tilat tarjoavat täydellisen ympäristön erilaisiin tilaisuuksiin. Tilassa voi järjestää jopa 60 hengen tapahtumia, mikä tekee siitä ihanteellisen paikan kokouksille, yritystapahtumille, virkistyspäiville tai rennoille illanvietoille ystäväporukan kanssa.
 
Sen tilavat ja modernit tilat, joista löytyy suuri suihkutila, uima-allas sekä upea sauna. Tila on suunniteltu huolellisesti tarjoamaan vierailleen mahdollisuus rentoutua ja nauttia hetkestä yhdessä.

Louhen Spa- ja Kokoustila on täydellinen yhdistelmä käytännöllisyyttä, tyylikkyyttä ja rentouttavaa tunnelmaa. Se kutsuu vieraitaan kokemaan unohtumattomia hetkiä Pohjois-Karjalan henkeäsalpaavissa maisemissa, tarjoten samalla monipuolisen tilan erilaisille tilaisuuksille.